LIČNA PRIČA: ZBOG PADA IMUNITETA, MESEC DANA NISAM USTALA IZ KREVETA. SAD ŽIVIM PUNIM PLUĆIMA

10.12.2020 | AKTUELNO | Pregleda: 624 | Autor: | 0

Dr Smiljka Budimir, specijalista oralne hirurgije, uspela je da prebrodi težak period, povrati snagu i energiju i drastično poboljša krvnu sliku

Iako je ušla u devetu deceniju, čuveni oralni hirurg dr Smiljka Budimir gotovo nikad nije bila bolesna. Svaki dan, i dan-danas, pređe najmanje pet kilometara, kuva, druži se, vozi auto... Radila je do 75. godine života a sada vodi aktivan penzionerski život. Nemogućnost normalnog funkcionisanja za nju je nepoznanica i zato ju je bolest koju je preležala pre gotovo dve godine potpuno iznenadila i donekle uplašila.
- Stalno sam se vakcinisala protiv gripa i tako sam uspevala da mu odolevam. Ipak, u januaru 2019. godine preležala sam bolest za koju lekari tvrde da je grip. Bila sam mnogo bolesna. Mesec dana nisam mogla da ustanem iz kreveta, potpuno sam bila malaksala. Imala sam temperaturu, sve me je bolelo, krvna slika mi je bila loša. Izgubila sam pet kilograma.
Tek krajem februara uspela sam polako da se dignem. Krenuo je period oporavka. Ipak, mnogo sporije nego što sam se nadala. Nikako nisam uspevala da povratim snagu. Uzimala sam razne preparate i ništa mi nije pomagalo. Išla sam i u banju i na more, ali to nisam bila ja. Bez energije, bez snage, bez radosti.
Posle nekoliko meseci, sestrić doktorke Budimir, koji živi na Novom Zelandu, predložio joj je da počne da konzumira Melita manuka med.
- Poslušala sam ga i nabavila med u Magičnom bilju. Brzo sam osetila boljitak. Povratila sam snagu, počela mnogo lakše da se krećem. Od tada, sve vreme uzimam Manuka med UMF 15+. Kontrolišem krvnu sliku, koja je od tada odlična, kao da sam devojčica. Sada živim punim plućima, i iz sveg srca preporučujem ovaj med.Kako manuka med deluje?

Ova dragocenost nastaje iz cvetova drveta manuke, koje raste nekultivisano na širim područjima Novog Zelanda i sadrži mnoga blagotvorna hemijska jedinjenja, uključujući organske kiseline, minerale u tragovima, antimikrobna jedinjenja, vitamin C, A i beta karoten, kao i sve vitamine B grupe.
Lepeza delovanja manuka meda vrlo je široka, od jačanja imuniteta do hroničnih bolesti, pa ga je dobro uzimati kod: upale grla, uha, sinusa, prehlade, rana i ulkusa na koži, bolova i upalnih procesa u želucu, refluksa, afta u ustima, probavnih i drugih gastrointestinalnih poremećaja i hroničnog bronhitisa, bronhijalne astme, rinitisa, sinusitisa, atopijskog i ostalih vrsta dermatitisa, kao i psorijaze.
Redovnim uzimanjem manuka meda postepeno jača imunitet. Zašto? Zato što organizmu redovno obezbeđuje jedinjenja koja normalizuju metabolizam i pospešuju imunski odgovor.

Manuka med možete nabaviti u prodavnicma biljnog centra Magično bilje u Beogradu u Brankovoj 16, Maksima Gorkog 25 i u TC Stadion, Zaplanjska 32, naručiti telefonom: 011/2420 955, mejlom na info@magicnobilje.com ili preko internet prodavnice.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  ponedeljak-petak: 9h-20h
  subotom i nedeljom: 9h-20h
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem