ISKUSTVO KORISNIKA: BOLOVI U ZGLOBOVIMA PRESTALI

20.12.2020 | AKTUELNO | Pregleda: 1258 | Autor: | 0

Uz Lipozomalni kurkumin Damir Orovac, programer iz Beograda, uspeo je da se oslobodi hronične tegobe ali i da se psihički mnogo bolje oseća

Damir Orovac, programer iz Beograda, po sopstvenom priznanju želi da zaobiđe lečenje zvaničnom medicinom, kad god može.
- Zašto imam otpor? Pre desetak godina bolovao sam od anksioznosti, uletao u napade panike, a u to vreme se nije mnogo o tome govorilo. Otišao sam kod lekara da proverim srce i druge organe i sve je bilo u redu. Onda sam počeo da pijem antidepresive i rivotril. Ni dan-danas ne mogu da ih se oslobodim, iako pijem samo četvrtinu rivotrila i polovina kseroksata. Psihijatri me ubeđuju da treba da nastavim da ih pijem, da se osećam dobro baš zahvaljujući njima. Ipak, neki od njih uputili su me u biljne preparate, reiki… Tako sam prvo počeo da pijem resveratrol jer sam saznao da fantastično čisti krvne sudove. To mi je neophodno jer sedim na poslu po osam, deset ili šesnaest sati dnevno. Ponekad dođem kući i nastavim da radim. Način ishrane mi nije uvek zdrav i zato moram sebi da pomognem - ističe naš sagovornik.

Zbog specifičnog i stalno istog položaja pri radu, Damir Orovac ima problem sa bolovima u zglobovima koji reaguju na svaku promenu vremena.
- Bolove sam osećao i u kolenima i na rukama. Tolike godine rada na kompjuteru, u istom položaju ruku, ramena, kičme. Pio sam neko vreme kurkumu u prahu pomešanu sa medom i biberom, ali tek kad sam otkrio Lipozomalni kurkumin situacija mi se drastično poboljšala. Taj preparat je drugačiji od svih drugih tog tipa, osećam koliko se bolje apsorbuje. Želudac me je boleo od nekih kurkuma - kaže naš sagovornik.
Damir tvrdi da ima više energije, da najzad može mirno da se posveti deci kada se vrati sa posla.

- Osećam se psihički bolje. Da li mi Lipozomalni kurkumin smiruje neke upalne procese koje imam, ne znam, ali se svakako osećam bolje - naglašava Damir i konstatuje: - Nemam pritisak u glavi. Kao da se očistim i misli mi se razbistre. Jednostavno, osećam se elastičnije.
Zašto je Damir Orovac osetio razliku između Liposomalnog kurkumina i drugih oblika kurkume?

Svi koji koriste kurkumu, odnosno njen glavni sastojak kurkumin, suočavaju se sa problemom loše apsorpcije i iskoristljivosti. Naime, veći deo lekovitih sastojaka iz kurkume ne ostaje u organizmu i izbaci se iz organizma kao neiskorišćen otpad. Velika šteta!
Naučnici su dugo godina radili na tome da lekovite materije iz kurkume ostanu u telu i deluju svojim lekovitim materijama.
Holandska kompanija "CureSupport", specijalizovana za liposomalnu tehnologiju, uspela je da stvori preparat koji može da iskoristi pun potencijal kurkumina. Ova čuvena kompanija u svom portfoliju ima preko sto pedeset liposomalnih proizvoda, zastupljenih u pedeset zemalja sveta, a od sada i u Srbiji.
Zahvaljujući novoj patentiranoj tehnologiji, pronađeno je rešenje. Za razliku od drugih proizvoda sa kurkuminom, koji u sebi sadrže određene doze samo nekoliko molekula, u pitanju je pun ekstrakt biljke kurkume (Curcuma longa). Na ovaj način povećava se lekovitost biljke i dostiže visok nivo od 80 ng/ml kurkuminoida u krvnoj plazmi koji lako prolazi kroz sistem za varenje. Zbog jedinstvene smeše za kapsulaciju, bioraspoloživost proizvoda još se povećava, što je dokazano u kliničkim ispitivanjima.

Lipozomalni kurkumin možete nabaviti u prodavnicama biljnog centra Magično bilje

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  ponedeljak-petak: 9h-20h
  subotom i nedeljom: 9h-20h
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem