ZA PET DANA ČISTO TELO OD NAKUPLJENIH TOKSINA I TEŠKIH METALA

02.01.2021 | AKTUELNO | Pregleda: 2330 | Autor: | 0

Metoda čuvenog ruskog doktora Vasiljeva

Da bi se izbegli mnogi zdravstveni problemi, neophodno je, s vremena na vreme, rasteretiti telo i uraditi kompletno čišćenje tela. Creva igraju važnu ulogu u radu mnogih organa, zato je važno da ona budu zdrava. Sistematsko čišćenje digestivnog trakta garantuje dobro zdravlje celog tela i dugovečnost. Metoda doktora Vasiljeva zasniva se na sledećim principima:

Konzumiranje barenog pirinča tokom pet dana, uz minimalno dodavanje soli i drugih začina, a najbolje bi bilo uopšte ih ne koristiti.
Terapija pirinčem pomaže u poboljšanju metabolizma i funkcija bubrega i jetre, uklanja nakupljena toksična jedinjenja i pomaže u borbi protiv viška kilograma. Pored toga, odlična je prevencija za bolesti kao što su osteohondroza, artritis i bolesti genitourinarnog sistema.
Dakle, tokom pet dana za doručak pojedite porciju pirinča koji ste prethodno obarili. Pre ovog obroka dozvoljeno je popiti čašu vode, a nakon toga četiri sata ne smete ništa da jedete, niti da pijete.

Tek nakon četiri sata možete pojesti ručak koji bi trebalo da bude lagan. Za večeru je najbolje popiti šolju jogurta. U roku od pet dana organizam će se oporaviti, a toksini koji su se taložili u crevima će nestati.
Uglavnom se dogodi da osoba postane gladna već nakon dva sata od obroka, ali treba biti uporan. Ukoliko se ne poštuje period od četiri sata između doručka i ručka, metoda neće dati rezultate.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  ponedeljak-petak: 9h-20h
  subotom i nedeljom: 9h-20h
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem