ISKUSTVO KORISNIKA: UZ LIPOZOMALNI VITAMIN C NOVA ENERGIJA I JAČI ORGANIZAM

21.01.2021 | AKTUELNO | Pregleda: 329 | Autor: | 0

Katja Radulović iz Beograda, nakon uzimanja Lipozomalnog vitamina C, primetila veliku razliku u kvalitetu kože, tena, podočnjaci se potpuno povukli

Već duže vreme Katja Radulović (35) iz Beograda pije vitamin C, po preporuci homeopate. Počela je da upražnjava tu naviku mnogo pre aktuelne epidemije, da bi jačala svoj imuni sistem i poboljšala zdravlje.

- Dugo sam pila vitamin C u tabletama, ali pošto imam osetljiv želudac, tablete su počele da mi smetaju. Raspitala sam se da li postoji neki drugi oblik i tada sam saznala za Lipozomalni vitamin C, holandskog proizvođača „CureSupport“ - ističe naša sagovornica i nastavlja: - Mnogo mi je više prijao taj vitamin C. Osetila sam veliku razliku u kvalitetu kože, tena, podočnjaci su se potpuno povukli. Želudac mi nije burno reagovao, ovaj oblik vitamina C nije ga iritirao. Imam više energije, čini mi se da mi je organizam ojačao.
Zašto je Lipozomalni vitamin C, proizvođača „Cure Support”, delotvoran? On prolazi kroz ćelijske zidove mnogo bolje od vitamina C koji nije obložen lipozomima. Spoj na njegovim česticama omogućava da 95% ovog vitamina dođe u ćelije i nahrani ih. Samim tim, nivo vitamina C u krvi značajno se povećava.
Liposomalna tehnologija štiti vitamin kroz sistem za varenje i transportuje ga u krvotok do ćelija koje mogu odmah da ga iskoriste. Ovako se koriste sve prednosti vitamina C bez želudačnih tegoba.
Poznato je da ovaj vitamin igra važnu ulogu u organizmu. On je od ključnog značaja za imuni sistem, pomaže da ne dođe do infekcija. Liposomalni vitamin C je snažan antioksidans koji može da ojača prirodnu odbranu vašeg organizma.
Vitamin C ima važnu ulogu u brojnim telesnim funkcijama, uključujući proizvodnju kolagena, L-karnitina i nekih neurotransmitera. Pomaže metabolizam proteina i poboljšava apsorpciju kalcijuma, gvožđa i cinka.
Jedan od mnogih antioksidanata koji mogu da zaštite organizam od oštećenja koja nanose slobodni radikali, kao i toksične hemikalije i zagađivači.

Lipozomalni vitamin C možete nabaviti u prodavnicama biljnog centra Magično bilje

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  ponedeljak-petak: 9h-20h
  subotom i nedeljom: 9h-20h
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem