ISKUSTVO KORISNIKA MAGNEZIJUM BISGLICINATA: NEMAM GRČEVE U MIŠIĆIMA, NISAM NAPET I NERVOZAN, BOLJE SPAVAM

10.02.2021 | AKTUELNO | Pregleda: 4367 | Autor: | 0

Vladimir Radeta iz Beograda već duže vreme, zajedno sa suprugom, pije suplement magnezijuma

Često se dešavalo da smo napeti, nervozni i puni neke nepotrebne tenzije. Osećali smo da nam je potrebna nova energija. Zato smo izabrali magnezijum - konstatuje Vladimir Radeta, koji već duže vreme, zajedno sa suprugom, pije suplemente važnog minerala.

- Najvažniji razlog zašto sam izabrao magnezijum bio je zbog grčeva u mišićima jer se rekreativno bavim sportom - košarkom i plivanjem. Uz magnezijum, grčevi u mišićima su prestali. Magnezijum nam je preko potreban za razvijanje, kao i za oporavak mišića - kaže naš sagovornik.

Ipak, kako ističe gospodin Radeta, osnovni razlog zašto je uzeo ovaj mineral je taj što blokira suvišno lučenje kortizola. Kortizol nam je potreban, ali u umerenim količinama. Hronično povećan kortizol možemo imati zbog stresnog života i zbog manjka magnezijuma koji to reguliše.
- Ovaj važan mineral potreban nam je i u proizvodnji energije jer obavlja mnoge enzimske procese u našim ćelijama - dodaje Radeta.
Poslednjih šest meseci naš sagovornik, zajedno sa suprugom, koristi Magnezijum bisglicinat firme „88 herbs”.

- Odmah sam primetio drastičnu razliku u odnosu na običan magnezijum-oksid i magnezijum-citrat koje sam do tada pio. Kada sam uzimao malo veću dozu običnog magnezijum-citrata, neretko se dešavalo da dobijem dijareju. Moju suprugu, koja ima osetljiv želudac, dok je uzimala magnezijum-citrat često je boleo stomak, to jest, želudac. Kasnije sam pročitao da su to nuspojave tog oblika magnezijuma. Više nema bolove od kada pije magnezijum-bisglicinat - konstatuje Radeta i naglašava: - Zanimljivo je da formula magnezijum-bisglicinata, firme „88 herbs”, u sebi sadrži amino-kiselinu glicin. Zato je apsorpcija ovog magnezijuma bolja. Pored toga, otkrio sam da je bisglicinat, u stvari, neesencijalna amino-kiselina glicin koja učestvuje u sintezi glutationa. Glutation je najjači antioksidant koji nam je potreban za odbranu od virusa. Uzimajući magnezijum-bisciglinat, pospešujemo i imuni sistem, što nam je danas preko potrebno. Pored glicina, magnezijum-bisglicinat sadrži i dve neesencijalne kiseline koje još više podstiču sintezu glutationa, a to je N acetil-cistein i glutamin.
Bračni par Radeta uzima Magnezijum bisglicinat oko podneva, kao i pred spavanje, oko 21 sat.

- Pored toga što sprečava da se pojave bolovi u stomaku, Magnezijum bisglicinat odličan je i protiv grčeva, to jest, za brz oporavak, kao i za bolji san. Lepo se naspavamo i spremni smo za nov dan. Zato treba naći dobar i pouzdan suplement magnezijuma.

Magnezijum bisglicinat možeta kupiti u prodavnicama biljnog centra Magično bilje u Beogradu, Ulica Maksima Gorkog 25, Brankova 16 i u TC Stadion, Zaplanjska 32, naručiti telefonom: 011/ 2420-955, mejlom: info@magicnobilje.com ili preko internet prodavnice.

PRODAVNICA BR. 1

 • Maksima Gorkog 25
  (blizu Kalenić pijace), Beograd

  011/245-07-82, 011/242-09-55, 064/643-30-55
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
PRODAVNICA BR. 2

Brankova

 • Brankova 16, Beograd

  011/328-35-07
  radnim danima: 9h-17h
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
ONLINE SHOP

 • ONLINE SHOP biljnog centra
  Magično bilje

 • Isporuka u zemlji i inostranstvu
 • Plaćanje pouzećem ili karticom

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem