ZAŠTO JE BITNO DA SVAKA DAMA U KUĆNOJ BILJNOJ APOTECI IMA ULJE ČAJEVCA?

04.03.2021 | AKTUELNO | Pregleda: 555 | Autor: | 0

Eterično ulje čajevca smatra se odličnim prirodnim sredstvom protiv neprijatnih kondiloma i različitih vaginalnih infekcija


Zbog svog izuzetnog antibakterijskog, snažnog antigljivičnog i uspešnog antivirusnog dejstva, eterično ulje čajevca smatra se odličnim prirodnim sredstvom protiv neprijatnih kondiloma i različitih vaginalnih infekcija. U mnogim slučajevima ova biljka daleko je nadmašila skupe farmaceutske preparate, bilo da je reč o kondilomima, različitim vaginitisima, vaginalnim herpesima, cistitisima i kod neprijatnog svraba genitalija usled uporne gljivične infekcije.
Protiv kondiloma uradite sledeće: Nekoliko kapi eteričnog ulja razblažite sa vodom, natopite u tečnost tampon i dobro se prebrišite. Kod vaginalnih infekcija stavite ceo tampon na vaginu i zatim mirujte naredna dva sata. Terapiju primenite ujutru odmah po ustajanju i uveče pred odlazak u krevet, sve dok ne primetite da se infekcija povukla.
Umesto tampona možete upotrebiti i uložak na koji treba da nakapate do tri kapi čajevca. Potpuno isto se primenjuje i veoma je uspešno i kod vaginalne kandidijaze. Važna napomena: Nemojte na svoju ruku upotrebljavati eterično ulje čajevca u trudnoći, na ovaj niti na neki drugi način. U slučaju vaginalnih infekcija, obavezno obavestite svog ginekologa da bi vam dao adekvatnu terapiju i da biste izbegli veće komplikacije. Dojilje takođe treba da ga izbegavaju.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  ponedeljak-petak: 9h-20h
  subotom i nedeljom: 9h-20h
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem