ISKUSTVA KORISNIKA: IMAM VELIKI NALET ENERGIJE I ELANA. UZ ČAGU BOLOVI U ŽELUCU ME VIŠE NE MUČE

12.08.2021 | AKTUELNO | Pregleda: 1252 | Autor: | 0

Slavica Teodorović iz Petrovčića četiri godine živela je u vanrednoj situaciji zbog tegoba sa organima za varenje i nedostatkom volje. Uspela je da se vrati sebi

Bolovi u želucu Slavici Teodorović (65) iz Petrovčića nisu dali mira. Ne samo dok nije operisala žučnu kesu, već i posle toga.

- Mučio me je baš gadan bol, naročito s desne strane, ispod porebrice. Nisu mi pomagali lekovi. Grejala sam termofor, ali ni to nije smanjivalo bolove. Osećala sam se umorno, bez volje i elana - govori naša sagovrnica i nastavlja:
- Čist ekstrakt čage kupila sam na nagovor prodavačice i nisam se pokajala. Ništa mi ne pomaže kao čaga. Odmah sam dobila nalet energije kakav dugo nisam osetila. Meni je ranije jedna noga išla napred, a druga nazad. Uz ekstrakt čage ne osećam umor, a prestali su i bolovi u želucu posle mnogo godina. Čaga mi je sada omogućila da dostojanstveno starim.

Čist ekstrakt čage preporučuje se osobama koje trpe velike psihičke i fizičke napore, kao i onima koji se osećaju iscrpljeno, bezvoljno, sa manjkom životne energije, ali i osobama koje su izložene stresu, osobama sa neredovnom ishranom, pušačima, sportistima i rekreativcima. Odlični rezultati postižu se kod pacijenata koji su primili ili primaju hemoterapiju, zatim nakon teških hirurških operacija i ozbiljnih povreda. Preporučuje se za poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja i kvaliteta života, za usporavanje starenja, za lepši izgled kože.


Ekstrakt čage, 100 % čist možete pronaći isključivo u prodavnicama Biljnog centra Magično bilje, naručiti telefonom: 011/2420-955, mejlom: info@magicnobilje.com ili preko internet prodavnice.

PRODAVNICA BR. 1

 • Maksima Gorkog 25
  (blizu Kalenić pijace), Beograd

  011/245-07-82, 011/242-09-55, 064/643-30-55
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
PRODAVNICA BR. 2

Brankova

 • Brankova 16, Beograd

  011/328-35-07
  radnim danima: 9h-17h
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
ONLINE SHOP

 • ONLINE SHOP biljnog centra
  Magično bilje

 • Isporuka u zemlji i inostranstvu
 • Plaćanje pouzećem ili karticom

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem