DOBRO ISKUSTVO: UZ KURKUMIN DOBILA SAM ENERGIJU I SNAGU ZA BORBU SA KARCINOMOM

07.09.2021 | AKTUELNO | Pregleda: 4448 | Autor: | 0

Kada je zbog lošeg opšteg stanja prekinula hormonsku terapiju, Anja Medenica iz Beograda pronašla je spasonosan preparat

- Moje iskustvo sa kurkuminom počelo je još pre dve godine sa uzimanjem kapsula kurkumina koje nisu donele željene rezultate. Zahvaljujući suprugu, počela sam da istražujem dalje i saznala da postoji Lipozomalni kurkumin u čije efekte sam se uverila već nakon mesec dana svakodnevnog uzimanja dva puta po pet mililitara - priča Anja Medenica (na slici sa suprugom) iz Beograda.

Ova hrabra žena je onkoloski pacijent. Tumor na dojci operisan joj je u oktobru 2019. Nakon operacije imala je trideset radioterapija i prepisanu hormonsku terapiju u vidu injekcija zoladeksa tri godine i nolvadeksa pet godina.

ana medenica sa suprugom

- Od hormonske terapije osećala sam se veoma loše i rešila sam da je prekinem u aprilu 2021. Nakon toga, počela sam svakodnevno da uzimam Lipozomalni kurkumin. Već nakon dve nedelje osetila sam poboljšanje, energija i motivacija su mi porasle - priča Anja i zaključuje: - Zbog hormonske terapije uvedena sam u veštačku menopauzu i počeli su da mi pucaju zglobovi, ali to je sve nestalo nakon samo dve nedelje redovnog uzimanja Lipozomalnog kurkumina. Vrlo značajno je i da su se rezultati krvne slike drastično poboljšali. Ovaj preparat mi je vratio radost i volju da nastavim dalje. Uzimaću ga i dalje jer se osećam jako i spremno za svakodnevne obaveze.

Lipozomalni Cureit, holandske kompanije "Cure Support", blagotvorno deluje na imuni, nervni i endokrini sistem, povećava izdržljivost, jača imunitet.

U čemu je tajna ovog proizvoda i zašto je drugačiji od svih dostupnih na bazi kurkume?

Cureit je jedina formula kurkumina koja koristi biopolimere kurkume. Prisustvo lipida (masti) doprinosi povećanoj bioraspoloživosti kurkumina. Proteini sadejstvuju sa kurkuminom, što dovodi do složene formacije koja poboljšava iskoristljivost i korisna svojstva.

Kurkumin ima isceliteljske sposobnosti. Da bi se terapeutska svojstva kurkumina maksimalno iskoristila, neophodno je da se iskoristi kompletan spektar svih supstanci sadržanih u kurkumi. Cureit pruža ovu sinergiju.

Cureit je sto posto prirodna supstanca. NJegova obrada je znatno nežnija od konvencionalnih ekstrakata - tokom postupka ekstrakcije koriste se samo voda i etanol.

Obrađuje se posebnim patentiranim tehnikama. Zahvaljujući ovoj jedinstvenoj formuli, kurkumin dobija najveći mogući indeks bioraspoloživosti.

Prirodan preparat Lipozomalni Cureit se efikasno apsorbuje u organizmu i tako pomaže u očuvanju zdravlja.

To je inovativna formula koju su razvili naučnici da bi kurkumin bio dostupniji u krvi i tkivima, a funkcionalna efikasnost veća.

Budući da je ova jedinstvena formula kurkumina sadržana u krvi i tkivima u većim količinama nego u konvencionalnim proizvodima na bazi kurkumina, efikasnost Cureit-a je mnogo veća od efikasnosti standardnih proizvoda.

Cureit možete nabaviti u prodavnicama biljnog centra Magično bilje, naručiti telefonom: 011 2420-955, mejlom: info@magicnobilje.com ili preko internet prodavnice.

PRODAVNICA BR. 1

 • Maksima Gorkog 25
  (blizu Kalenić pijace), Beograd

  011/245-07-82, 011/242-09-55, 064/643-30-55
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
PRODAVNICA BR. 2

Brankova

 • Brankova 16, Beograd

  011/328-35-07
  radnim danima: 9h-17h
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
ONLINE SHOP

 • ONLINE SHOP biljnog centra
  Magično bilje

 • Isporuka u zemlji i inostranstvu
 • Plaćanje pouzećem ili karticom

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem