DOBRO ISKUSTVO: VREDNOSTI HORMONA TIROIDE NORMALNE

14.09.2021 | AKTUELNO | Pregleda: 1182 | Autor: | 0

Tamara Nikolić iz Beograda, uz pomoć ruskog preparata Endonorm, oseća se odlično. Samo tri meseca je bilo dovoljno da prestane da oseća stalni umor i da lakše diše

Iako je dugo osećala umor, teško disala i srce joj je lupalo, Tamara Nikolić iz Beograda nije ni razmišljala o uzrocima svog stanja. Posle više meseci, i to sasvim slučajno, dijagnostikovan joj je hronični Hašimoto tireoiditis. Naime, išla je da vadi krv iz sasvim drugih razloga i tada je utvrđena dijagnoza kojoj se nije nadala.

- Vrednosti T3 i T4 bile su veoma visoke, dok je TSH bio 0,01. Razmišljala sam šta da preduzmem, a već sam bila čula za ruski preparat Endonorm. Raspitala sam se detaljnije i rešila da probam. Veoma brzo, već tokom ispijanja druge bočice, osetila sam promene, mnogo bolje sam se osećala. Ponovo sam otišla da izvadim rezultate koji su svi bili u granicama normalnih vrednosti. Čak su me u laboratoriji pitali šta pijem od lekova. Nisu mogli da veruju da je Endonorm toliko efikasan - ističe naša sagovornica.

Glavni sastojak Endonorma je supstanca albinin, koja se vadi iz ekstrakta korena biljke bela steža (Potentilla alba L.), upisane u Crvenu knjigu (knjiga retkih i ugroženih vrsta biljaka) Moskovske, Smolenske, Rjazanjske, Lipecke i drugih oblasti Rusije. Bela steža je dovoljno dobro poznata u narodnoj medicini Rusije i u evropskim zemljama. Preparati od bele steže preporučuju se u tretmanu različitih bolesti, uključujući otklanjanje poremećaja rada štitne žlezde: hipotireoze, hipertireoze, hroničnog tireoiditisa, eutireoidne strume (difuzne ili čvoraste) i tiroidne hiperplazije. Prema istraživanjama kompanije "Fitopanacea" - albinin, sastojak bele steže petoprsnice, utiče na proizvodnju tireotropnog hormona prednjeg režnja hipofize, normalizuje morfološku strukturu tireoidnog tkiva i vraća štitnu žlezdu u normalno euteroidno stanje.

Endonorm možete nabaviti u prodavnicama biljnog centra Magično bilje u Beogradu u Brankovoj 16, Maksima Gorkog 25 i u TC Stadion, Zaplanjska 32, naručiti telefonom: 011/2420-955, mejlom: info@magicnobilje.com ili preko internet prodavnice ovde.

PRODAVNICA BR. 1

 • Maksima Gorkog 25
  (blizu Kalenić pijace), Beograd

  011/245-07-82, 011/242-09-55, 064/643-30-55
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
PRODAVNICA BR. 2

Brankova

 • Brankova 16, Beograd

  011/328-35-07
  radnim danima: 9h-17h
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
ONLINE SHOP

 • ONLINE SHOP biljnog centra
  Magično bilje

 • Isporuka u zemlji i inostranstvu
 • Plaćanje pouzećem ili karticom

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem