ISKUSTVO KORISNIKA: UZ 5 HTP MIGRENE ODMAH PRESTALE

19.03.2022 | AKTUELNO | Pregleda: 2530 | Autor: | 0

Dina Stefanović iz Beograda iskreno o promenama koje je doživela koristeći čuveni kanadski biljni preparat

Dugo se Dina Stefanović iz Beograda mučila sa teškim migrenama koje su znale da traju i po tri dana. Iako je pokušavala da pronađe pomoć, ništa nije imalo pravog efekta.

- Veoma sam posvećena zdravlju i često tragam za rešenjem svojih tegoba u prirodi. S obzirom da sam saznala da uzrok migrena može da bude i nedostatak serotonina, nabavila sam kanadski preparat 5 HTP. On, kako sam se raspitala, pomaže kada vam nivoi serotonina i melatonina padnu. Sto posto je prirodan, napravljen od čiste supstance, vrhunskog je kvaliteta i brzo se apsorbuje. Dobija se iz semena afričke biljke Griffonia simplicifolia - priča naša sagovornica.

Duže od godinu dana, svako jutro Dina popije jednu kapsulu 5 HTP-a i život joj je mnogo drugačiji.

- Samo oni koji pate od migrena znaju koliko one mogu da onesposobe čoveka, da ga potpuno parališu. Uz ovaj preparat, migrene su momentalno prestale i odmah mi je bilo bolje. Osetila sam da imam više energije, optimizma, elana. Zadovoljna sam sobom. Mnogo bolje spavam. Ako i osetim da će glava da me zaboli, čim popijem 5 HTP sve odmah prestaje. Ovaj čudesan preparat preporučila sam i mojoj rođaki koja je imala slične tegobe i ona se preporodila.

Više o 5-HTP-u pročitajte ovde.

5-HTP možete nabaviti u prodavnicama biljnog centra Magično bilje, naručiti telefonom: 2420-955, mejlom: info@magicnobilje.com ili preko internet prodavnice.

I još pogledajte:

PRODAVNICA BR. 1

 • Maksima Gorkog 25
  (blizu Kalenić pijace), Beograd

  011/245-07-82, 011/242-09-55, 064/643-30-55
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
PRODAVNICA BR. 2

Brankova

 • Brankova 16, Beograd

  011/328-35-07
  radnim danima: 9h-17h
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
ONLINE SHOP

 • ONLINE SHOP biljnog centra
  Magično bilje

 • Isporuka u zemlji i inostranstvu
 • Plaćanje pouzećem ili karticom

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem