DOBRO ENDONORM ISKUSTVO: SVI SIMPTOMI HAŠIMOTA NESTALI

01.06.2022 | AKTUELNO | Pregleda: 1601 | Autor: | 0

Mira Nikolić iz Beograda, uz pomoć ruskog preparata, oseća se odlično. Više ne oseća pritisak promena koje su je paralisale

Već u 38. godini Mira Nikolić iz Beograda ušla je u preuranjen klimaks. Po njoj, uzrok je bio stres. Brzo je osetila mišićne i kardiovaskularne promene.

- To je kao da vam se sve zgusne i skupi i osećate da to više niste vi. Imala sam strašne promene - išla sam iz valunga u valung, kosa i koža su mi se istanjile, raspoloženje mi se kretalo od tuge do histerije. Organizam se štitio lučeći kortizol i nastala je prava zbrka, i mentalno i fizički. Nisam htela da primam hormonsku terapiju jer sam znala koliko je ona teška za organizam - priča Mira Nikolić, koja je dugo radila kao pedijatrijska sestra u bolnici „Narodni front“.

Kada više nije mogla da izdrži pritisak svih simptoma koji su je snašli, naša sagovornica je otišla kod endokrinologa i dobila dijagnozu Hašimoto sindroma.

- Doktorka je rekla da još uvek ne moram da uzimam lekove i predložila mi je nešto na prirodnoj osnovi. Tada smo prijateljica i ja saznale za ruski preparat Endonorm. Već posle deset dana lakše sam se nosila sa problemima, a prijateljici se, posle dve nedelje, pritisak koji je varirao, regulisao - konstatuje Mira i zaključuje: - Tri meseca nam je trajalo jedno pakovanje tableta. Čak i kada smo prestale da pijemo Endonorm, dugo smo se dobro osećale. Tek nedavno sam opet osetila nemir i odlučila da, brže bolje, ponovo nabavim ovaj moćni preparat.

Glavni sastojak Endonorma je supstanca albinin, koja se vadi iz ekstrakta korena biljke bela steža (Potentilla alba L.), upisane u Crvenu knjigu (knjiga retkih i ugroženih vrsta biljaka) Moskovske, Smolenske, Rjazanjske, Lipecke i drugih oblasti Rusije. Bela steža dobro je poznata u narodnoj medicini Rusije i u evropskim zemljama. Preparati od bele steže pre­po­ru­čuju se u tretmanu različitih bolesti, uklju­čuju­ći otklanjanje poremećaja rada štitaste žlezde: hipotireoze, hipertireoze, hroničnog tireoiditisa, eutireoidne strume (difuzne ili čvoraste) i tiroidne hiperplazije. Prema istra­živanjama kompanije „Fitopanacea“ - al­binin, sastojak bele steže petoprsnice, utiče na proizvodnju tireotropnog hormona prednjeg režnja hipofize, normalizuje mor­fološku strukturu tireoidnog tkiva i vraća štitastu žlezdu u normalno eutiroidno stanje.

Endonorm možete nabaviti u prodavnicama biljnog centra Magično bilje, naručiti telefonom: 011/2420-955, mejlom: info@magicnobilje.com ili preko internet prodavnice ovde.

I još pogledajte:

SELENIUM

1070 RSD

PRODAVNICA BR. 1

 • Maksima Gorkog 25
  (blizu Kalenić pijace), Beograd

  011/245-07-82, 011/242-09-55, 064/643-30-55
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
PRODAVNICA BR. 2

Brankova

 • Brankova 16, Beograd

  011/328-35-07
  radnim danima: 9h-17h
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
ONLINE SHOP

 • ONLINE SHOP biljnog centra
  Magično bilje

 • Isporuka u zemlji i inostranstvu
 • Plaćanje pouzećem ili karticom

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem