KAKO SAM PREBRODILA NAJTEŽI PERIOD U ŽIVOTU

26.10.2022 | AKTUELNO | Pregleda: 619 | Autor: | 0

Milka Rodić osetila je brojne zdravstvene benefite sibirske čage, od stabilizacije nervnog sistema do regulisanja ciklusa

Prošlo je pet godina od kako je Milka Rodić počela da koristi gljivu čagu i to tokom veoma stresne situacije i gubitka člana porodice.

- Tata mi je bio u bolnici u veoma teškom stanju kada sam prvi put uzela čagu.

Prilično dobro sam podnela veoma težak period. Prvi i najupečatljiviji efekat osetila sam na nervni sistem, nakon samo dva dana korišćenja - kaže naša sagovornica.

Nakon mesec dana Milki se, kako kaže, regulisao i menstrualni ciklus i prvi put, nakon mnogo godina, bio je bezbolan.

- Nisam te pozitivne promene odmah povezala sa čagom dok, nakon tri meseca, nisam primetila da mi je koža čistija, ciklus potpuno normalan i bezbolan, a nokti čvršći. Spavanje mi se regulisalo. Fizički i psihički osećala sam se neuporedivo bolje, što je gotovo pa nemoguće kada prolazite kroz težak stresan period. Tu prvu zimu nisam nijednom bila bolesna, a ranije sam često imala gnojne angine. Čist ekstrakt čage koristila sam redovno. U nekom momentu, iz finansijskih razloga, počela sam da kupujem druge proizvode od čage umesto 100% čistog ekstrakta koji sam uzimala u Magičnom bilju. Istinski, razlika u benefitu na organizam je ogromna, a i izgled i boja su drugačiji - konstatuje naša sagovornica i naglašava:

- Zaista sam na svojoj koži osetila i shvatila da je razlika ogromna i u jačini i u dejstvu proizvoda i uvek cu radije odvojiti za pravi koncentrat čage iz Magičnog bilja nego za mnogo lošije i manje delotvorne varijante. Što se mene tiče, itekako vredi i cena mi više nije upitna.

Čist ekstrakt čage preporučuje se osobama koje trpe velike psihičke i fizičke napore, kao i onima koji se osećaju iscrpljeno, bezvoljno, sa manjkom životne energije, ali i osobama koje su izložene stresu, osobama sa neredovnom ishranom, pušačima, sportistima i rekreativcima. Odlični rezultati postižu se kod pacijenata koji su primili ili primaju hemoterapiju, zatim nakon teških hirurških operacija i ozbiljnih povreda. Preporučuje se za poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja i kvaliteta života, za usporavanje starenja, za lepši izgled kože.

Čaga je efikasna kod lečenja hroničnih bolesti sistema za varenje (gastritis, polipoza, čir na želucu).

- I moja mama je osetila efekte pravog koncentrata čage. Regulisala joj je pritisak i dijabetes, a uprkos tome što ima Parkinsonosvu bolest, bolje se oseća - zaključuje Milka Rodić.

Sibirsku čagu možete nabaviti u prodavnicama biljnog centra Magično bilje, poručiti telefonom: 011/2420-955, mejlom info@magicnobilje.com ili preko internet prodavnice ovde.

PRODAVNICA BR. 1

 • Maksima Gorkog 25
  (blizu Kalenić pijace), Beograd

  011/245-07-82, 011/242-09-55, 064/643-30-55
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
PRODAVNICA BR. 2

Brankova

 • Brankova 16, Beograd

  011/328-35-07
  radnim danima: 9h-17h
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
ONLINE SHOP

 • ONLINE SHOP biljnog centra
  Magično bilje

 • Isporuka u zemlji i inostranstvu
 • Plaćanje pouzećem ili karticom

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem