OLAKŠAJTE BOLNE MENSTRUACIJE ILI MENOPAUZU, POBEDITE CISTE I MIOME

02.12.2022 | AKTUELNO | Pregleda: 396 | Autor: | 0

Iskoristite akciju u biljnom centru i do 9. decembra 2022. nabavite proverene preparate po najpovoljnijim cenama

Zlatna maka, virak, hajdučka trava, neven, crveni zdravac sadržane su u Femisan kapsulama sa zlatnom makom.

Obezbediće pomoć kod neredovne menstruacije ili izostanka menstruacije (amenoreja), bolnih menstruacija (dismenoreja), obilne i produžene menstruacije (menoragija, hipermenoreja), PMS-a, sindroma policističnih jajnika, cisti na jajnicima, mioma materici, endometrioza, ranice na grliću materice, upala urogenitalnog trakta, ženske neplodnosti, fibrocističnih promena u dojkama, akni, preterane maljavosti i gojaznosti usled poremećaja reproduktivnih hormona. Akcijska cena Femisan kapsula sa zlatnom makom je 1.752 dinara.

Kapi koje ginekolozi širom Srbije preporučuju, Femisan A i Femisan B, dokazana su pomoć za svaku ženu.

Kod tretiranja cisti na jajnicima, mioma na materici, poremećaja menstrualnog ciklusa, bolnih mentruacija, endometrioza, PCOS (sindroma policističnih jajnika), fibrocističnih promena u dojkama, ženske neplodnosti - steriliteta, ranica na grliću materice, PMS-a, preporučuje se Femisan A, proizvod na bazi pažljivo odabranog lekovitog bilja, bez dodatih veštačkih materija, boja i hormona.

Za dame u menopauzi rešenje su Femisan B kapi, koje ne samo što ublažavaju neprijatne simptome koje ovaj period života donosi, već doprinose remineralizaciji zglobova, kostiju, krvnih sudova, vezivnog tkiva, noktiju, kože i kose, usporavaju degenerativne procese, destrukcija tkiva, starenje i razvoj arterioskleroze, osteoporoze, senilnosti.

Odabrano lekovito bilje čini Femisan B jedinstvenim preparatom, jer pored otklanjanja neugodnih simptoma, ove biljne kapi deluju preventivno kod bolesti koje se često javljaju u menopauzi.

Kombinacija lekovitog bilja u preparatu Femisan B na prirodan način smanjuje prenadraženost nervnog sistema, smiruje rad srca, olakšava ulazak u san i čuva kvalitet sna, smanjuje ili otklanja valunge i prekomerno znojenje, deluje protivupalno pa smanjuje osećaj ukočenosti i bola u zglobovima, kao i blago umirujuće a da pritom pospešuje koncentraciju i pamćenje.

Sinergetsko dejstvo bilja deluje kardioprotektivno i doprinosi normalnim metaboličkim funkcijama.

Femisan B kapi mogu se koristiti već s nastupom prvih simptoma menopauze, a tokom perimenopauze mogu se po potrebi uzimati i u kombinaciji sa Femisanom A. To su potpuno prirodne kapi, bez dodatih veštačkih materija, konzervanasa, boja i hormona.

Uz pravilnu upotrebu i redovne ginekološke preglede, mogu se koristiti neograničeno dugo.

Upotrebom Femisan B kapi smanjuje se preosetljivost nervnog sistema, nervoza, lupanje srca, nesanica, pojačano znojenje, razdražljivost i nagli osećaji toplote.

Akcijska cena Femisan A i Femisan B kapi je 650 dinara.

Za dame u najboljim godinama prirodno rešenje za valunge, otežan san, napetost, nervozu i stres su konopljika (viteks), divlji jam, hmelj i cimicifuga.

Sva moć ovih biljaka sadržana je u Femisan gold kapsulama koje damama u reproduktivnom dobu pomažu u regulaciji ciklusa i umanjuju simptome PMS-a.

Akcijska cena Femisan gold kapsula je 1.640 dinara.

Femisan A, Femisan B, Femisan Gold i Femisan A+Maca, proizvodi su koje možete nabaviti jednostavno: u našim prodavnicama, naručiti telefonom ili mejlom ili preko naše internet prodavnice.

Ne zaboravite i da kada preko naše internet prodavnice naručite preparate u vrednosti većoj od 5000 dinara poštarina je besplatana, a uz kupljene proizvode dobićete i poklon.

Komentari (0)

Ostavite komentar

PRODAVNICA BR. 1

 • Maksima Gorkog 25
  (blizu Kalenić pijace), Beograd

  011/245-07-82, 011/242-09-55, 064/643-30-55
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
PRODAVNICA BR. 2

Brankova

 • Brankova 16, Beograd

  011/328-35-07
  radnim danima: 9h-17h
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
ONLINE SHOP

 • ONLINE SHOP biljnog centra
  Magično bilje

 • Isporuka u zemlji i inostranstvu
 • Plaćanje pouzećem ili karticom

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem