OPTIMA FORMA BILJNE KAPI: LAK SAN I BEZBRIŽAN DAN

17.07.2023 | AKTUELNO | Pregleda: 138 | Autor: | 0

Prirodni preparat koji donosi olakšanje u slučaju nervoze i uznemirenosti

OPTIMA FORMA BILJNE KAPI: LAK SAN I BEZBRIŽAN DAN  

 

Optima Forma biljne kapi napravljenje su od biljaka koje se vekovima koriste kod uznemirenosti, nervoze i napetosti. Ovo bilje opušta, umanjuje stres i donoi kvalitetan san

Optima Forma: Za život bez stresa

Ovaj dodatak ishrani sadrži koren valerijane, list matičnjaka i hmelj. U narodnoj medicini koren valerijane se koristi kao sredstvo koje eleminiše stres i nervozu te donosi smirenost. List matičnjaka ne samo da smanjuje osećaj uznemirenosti, nego popravlja raspoloženje kao i kognitivne funkcije. Nemačka komisija E odobrila je primenu lista matičnjaka zbog njegovog sedativnog i karminativnog delovanja kod povećane napetosti koja izaziva nesanicu, ali i kod poremećaja digestivnog sistema.

Za hmelj se od davnina zna da ublažava nervozu i pomaže u slučaju nesanice. Ono što je najvažnije je da oslobađa od stresa. Hmelj sadrži gorke materije koje povećavaju aktivnost neurotransmitera gama-aminobuterne kiseline (GABA). GABA je odgovorna ne samo za zdrav san, već i za formiranje moždanih sinapsi, pa doprinosi mentalnoj budnosti i bistrini tokom dana.

Stres je poguban za zdravlje

Povremeni stres nam neće naškoditi, ali dugotrajan stres dovodi do niz zdravstvenih problema. Pre svega poremećaj metabolizma koji utiče na rad organa, žlezde s unutrašnjim lučjenjem, kao i na naše mentalno zdravlje. Konstantna zabrinutost, anksioznost oduzima oogromnu količinu enerije zbog čega se osoba stalno oseća iscrpljeno, bez volje i energije. Srećom, bilje može da pomgone u oslobađanju od stresa.

Optima Forma: Kako bilje može da pomogne

Bilje koje se nalazi u ovom preparatu sadrži više vrsta flavonoida s jakim antioksidativnim dejstvom koji inhibiraju slobodne. Na taj način se povećava otpornost organizma, ali i poboljšava cirkulacija što omogućava veći dotok kiseonika do ćelija. Sve to donosi dobre rezultate nernom sistemu. Eliminiše se nervoza, napetost, depresiju. To će omogućiti kvalitetan san, doneti mnboge benefite u slučaju mentalne i fizičke iscrpljenosti.

Način upotrebe: Preporučena upotreba: po 30 kapi ukapati u čašu vode i popiti 1-4 puta dnevno pre jela. Kod problema sa spavanjem, pola sata pre spavanja 60 kapi ukapati u čašu vode i popiti.

 

Optima Forma biljne kapi možete nabaviti u biljnim centrima Magično bilje

Beograd: Maksima Gorkog 25 i Brankova 16

Naručiti telefonom:

011/2420-955, 011/3283-507 i 011/2450782

ILI PUTEM ONLINE SHOP-a na sajtu: magicnobilje.com

 

 

PRODAVNICA BR. 1

 • Maksima Gorkog 25
  (blizu Kalenić pijace), Beograd

  ZBOG RENOVIRANJA Biljnog centra Magično bilje na adresi Maksima Gorkog broj 25,
  koje će se vršiti u periodu od 12.10. do 22.10.2023., Biljni centar Magično bilje na adresi
  Brankova 16, radiće u produženom radnom vremenu, od 9h do 20h.
  Dostupni smo kako za online, tako i za telefonske porudžbine kao i do sada, na brojeve
  telefona:
  011/ 2420-955
  011/2450-782
  011/3283-507
  064/6433-055


  Pogledajte na mapi ovde
PRODAVNICA BR. 2

Brankova

 • Brankova 16, Beograd

  011/328-35-07
  radnim danima: 9h-20h
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
ONLINE SHOP

 • ONLINE SHOP biljnog centra
  Magično bilje

 • Isporuka u zemlji i inostranstvu
 • Plaćanje pouzećem ili karticom

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem