MORSKI KOLAGEN ZA BOLNE ZGLOBOVE

01.09.2023 | AKTUELNO | Pregleda: 931 | Autor: | 0

Potpuno prirodan donosi veliko olakšanje u slučaju gihta, artritisa, osteoartritisa, degenerativne bolesti diska, reume i osteoporoze

MORSKI KOLAGEN ZA BOLNE ZGLOBOVE

Morski kolagen je 47% bogatiji amino-kiselinama od tradicionalnog životinjskog kolagena i organizam ga lakše usvaja.

Morski kolagen za zdrave zglobove i hraskavice

U najvećem broju slučajeva problemi s zglobovima, bilo da se radi o artritisu, osteoartritisu, osteoporozi, reumi, bursitisu, pa čak i higromu imaju jedan osnovni uzrok – naslage osteofita.

Soli se nakupljaju na površini zgloba i poput šmirgle bruse okolna tkiva, to jest, kosti i hrskavicu. Na taj način oštećuju mišićno tkivo, tetive, krvne sudove i kapilare. Time izazivaju upalu, infekciju, otoke i jake bolove.

Akumulacija orto soli nastaje zbog poremećaja cirkulacije i problema s cirkulacijom sinovijalne tečnosti. Takođe, osteofiti uzrokuju preostalih 97% bolesti zglobova i kičme.

Čišćenje zglobova od soli

Danas se u Nemačkoj bolesti koje pogađaju zglobove ne smatraju opasnim. Bolni i upaljeni zglobovi samo su znak da su kontaminirani solima i da im je potrebno čišćenje. Bolesti kalcinoze zglobova uključuju giht, artritis, osteoartritis, degenerativnu bolest diska, reumu, osteoporozu, bursitis, sinovitis i higrom. Kod ovog popisa bolesti može da pomogne čišćenje zglobova, a jedan od dragocenih preparata kod ovih tegoba je Morski kolagen.

Nedostatak kolagena – uzrok bolova

Kolagen je belančevina od koje se sastoje zglobovi i tetive i odgovoran je za njihovu celovitost, pokretljivost i gipkost. U mladosti organizam proizvodi kolagen u velikim količinama, ali nakon tridesete godine, sinteza ove belančevine se smanjuje za 1-2% godišnje. Deficita kolagena su bolovi u zglobovima, krutost pokreta, krckanje i pucketanje zglobova.

Zašto je morski kolagen bolji od životinjskog?

Morski kolagen je 47% bogatiji amino-kiselinama od tradicionalnog životinjskog kolagena. Sadrži hondroitin sulfat iz hrskavice morskog psa. Prilikom upotrebe Takođe sadrži preko osam stotina visoko i niskomolekularnih polipeptida koji su nezamenjivi u radu zglobova. Već posle kraće upotrebe nadopunjuje deficit kolagena nastao zbog starenja. Por toga, smiruje bol i vraća zglobovima i tetivama raniju pokretljivost.

Reč nauke

MORSKI KOLAGEN izvađen je iz riba toplih mora, odabranih iz nezaštićene vrste i proverenog porekla. Francuski istraživači, analizirajući neverovatne karakteristike MORSKOG KOLAGENA, formulisali su tretman za kosti i kožu kojima je potrebno zaštitno dejstvo. Njegova jedinstvena tekstura prodire odmah, stvarajući zaštitnu barijeru za kosti i kožu. Bogat je masnim kiselinama i proteinima. Sadrži hidrosipolin, supstancu koja ishranjuje kožu. Omogućava svim slojevima kože poboljšanje razmene energije, kao i regeneraciju hrskavice, čime se usporavaju efekti starenja. U potpunosti je bioraspoloživ za organizam. Jača i regeneriše kosti, zglobove, mišiće, tetive i ligamente. Pomaže formiranje nove hrskavice. Poboljšava elastičnost i čvrstinu kože, čime usporava znake starenja. Usporava opadanje kose, a slabim vlasima daje volumen. Regeneriše slabe i oštećene nokte.

Prednosti Morskog kolagena

 • Jača i regeneriše kosti, mišiće, zglobove, tetive i ligamente.
 • Formira novo hrskavičavo tkivo.
 • Obnavlja vezivna tkiva i povećava elastičnost krvnih sudova.
 • Ubrzava zarastanje rana.
 • Poboljšava elastičnost i čvrstinu kože.
 • Usporava znakove starenja.
 • Vidno redukuje bore.
 • Usporava opadanje kose, a tankim dlakama daje masu.
 • Koriguje slabe, slomljene, raslojene i oštećene nokte.

Morski kolagen možete nabaviti u biljnim centrima Magično bilje

Beograd: Maksima Gorkog 25 i Brankova 16

Naručiti telefonom:

011/2420-955, 011/3283-507 i 011/2450782

ILI PUTEM ONLINE SHOP-a na sajtu: magicnobilje.com

Odricanje od odgovornosti: Sadržaj pružen na www.magicnobilje.com na temu koje se tiču zdravlja i ishrane ne sme se smatrati zamenom za profesionalni savet, dijagnozu ili tretman. Uvek se obratite kvalifikovanim stručnjacima za bilo kakve nedoumice koje imate u vezi sa zdravljem i medicinskim stanjima.

PRODAVNICA BR. 1

 • Maksima Gorkog 25
  (blizu Kalenić pijace), Beograd

  ZBOG RENOVIRANJA Biljnog centra Magično bilje na adresi Maksima Gorkog broj 25,
  koje će se vršiti u periodu od 12.10. do 22.10.2023., Biljni centar Magično bilje na adresi
  Brankova 16, radiće u produženom radnom vremenu, od 9h do 20h.
  Dostupni smo kako za online, tako i za telefonske porudžbine kao i do sada, na brojeve
  telefona:
  011/ 2420-955
  011/2450-782
  011/3283-507
  064/6433-055


  Pogledajte na mapi ovde
PRODAVNICA BR. 2

Brankova

 • Brankova 16, Beograd

  011/328-35-07
  radnim danima: 9h-20h
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
ONLINE SHOP

 • ONLINE SHOP biljnog centra
  Magično bilje

 • Isporuka u zemlji i inostranstvu
 • Plaćanje pouzećem ili karticom

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem