VIARDO FORTE STIMULIŠE SEKSUALNU I REPRODUKTIVNU FUNKCIJU MUŠKARACA

18.09.2023 | AKTUELNO | Pregleda: 27 | Autor: | 0

Preporučuje se za normalizaciju funkcije urogenitalnog sistema kod muškaraca sa androgenim deficitom stresnog karaktera, između ostalih povezanim sa sindromom hroničnog umora

VIARDO FORTE STIMULIŠE SEKSUALNU I REPRODUKTIVNU FUNKCIJU MUŠKARACA

Viardo Forte je dodatni izvor vitamina E, fitosterola, polinezasićenih masnih kiselina, mikroelemenata poput selena i cinka. Ovo je moćna kombinacija za reporduktvino zdravlje muškaraca.

Viardo Forte: Prirodni sastojci u službi zdravlja

Izvor je supstanci koji aktivno učestvuju u razmeni materija u čitavom organizmu. Međutim, njihov uticaj se najjače ispoljava u odnosu na reproduktivni i kardiovaskularni sistem.

Viardo Forte: Poboljšava mušku reporduktivnu funkciju

Ovaj preparat sadrži ulje klica pšenice 997,6 mg, cink 2,5mg, selen 12 μg,a bogat je ovim vitaminima i mineralima:

Vitamin E

Ili prirodni tokoferol stimuliše seksualnu i reproduktivnu funkciju, ima pozitivan uticaj na potenciju, pomažu povećanju broja spermatozoida i povećavaju njihovu pokretljivost. Ovaj vitamin poboljšava protok krvi širenjem krvnih sudova, što je ključno za seksualni život. Pored toga, utvrđeno je da vitamin povećava nivo testosterona kod muškaraca, koji igra vitalnu ulogu u seksualnoj želji i funkcionalnosti. Studije su takođe pokazale da vitamin E kod muškaraca može povećati broj i pokretljivost spermatozoida. Štaviše, utvrđeno je da vitamin E smanjuje rizik od erektilne disfunkcije.

Pored uloge u jačanju libida, vitamin E ima i druge zdravstvene prednosti. To je snažan antioksidans koji pomaže u zaštiti ćelija od oštećenja izazvanih slobodnim radikalima. Ovo može pomoći u prevenciji hroničnih bolesti kao što su bolesti srca i podržava zdrav imuni sistem, što može pomoći u sprečavanju infekcija i bolesti.

Polinezasićene masne kiseline

Imaju zaštitno dejstvo u odnosu na membrane spermatozoida i ćelija polnog sistema.

Fitosterioli

Iz ulja pšeničnih klica doprinose normalizaciji hormonalnih funkcija organizma, s obzirom da su oni prethodnici steroidnih polnih hormona; muškog – testosterona i ženskih – progesterona i estradiola.

Cink

Utiče na aktivnost polnih hormona i spermatogenezu, učestvuje u sintezi testosterona. Možda ste čuli da su ostrige afrodizijak, a ovu reputaciju su stekle jer su najbolji prirodni izvor cinka. Nedostatak ovog minerala povezan sa hipogonadizmom ili nedostatkom testosterona, disfunkcijom u kojoj testisi ne proizvode dovoljno testosterona.

Takođe, nizak nivo testosterona može dovesti do neželjenih efekata kao što su povećanje telesne težine, smanjena snaga i mišićna masa, nizak seksualni nagon i erektilna disfunkcija.

Nizak nivo cinka takođe može ometati proizvodnju sperme, može izazvati abnormalnosti sperme i može negativno uticati na nivoe testosterona u serumu.

Selen

On je najvažniji mikroelemenat za funkcionisanje u reproduktivnoj sferi. Ulazi u sastav selenoproteina sperme i jajnika, poboljšava proizvodnju i kvalitet sperme, povećava libido.

Način upotrebe: 1 kapsula 3 puta na dan za vreme jela.

Viardo Forte tabletemožete nabaviti u biljnim centrima Magično bilje

Beograd: Maksima Gorkog 25 i Brankova 16

Naručiti telefonom:

011/2420-955, 011/3283-507 i 011/2450782

ILI PUTEM ONLINE SHOP-a na sajtu: magicnobilje.com

Odricanje od odgovornosti: Sadržaj pružen na www.magicnobilje.com na temu koje se tiču zdravlja i ishrane ne sme se smatrati zamenom za profesionalni savet, dijagnozu ili tretman. Uvek se obratite kvalifikovanim stručnjacima za bilo kakve nedoumice koje imate u vezi sa zdravljem i medicinskim stanjima.

PRODAVNICA BR. 1

 • Maksima Gorkog 25
  (blizu Kalenić pijace), Beograd

  011/245-07-82, 011/242-09-55, 064/643-30-55
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
PRODAVNICA BR. 2

Brankova

 • Brankova 16, Beograd

  011/328-35-07
  radnim danima: 9h-17h
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
ONLINE SHOP

 • ONLINE SHOP biljnog centra
  Magično bilje

 • Isporuka u zemlji i inostranstvu
 • Plaćanje pouzećem ili karticom

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem