PLUĆA ČUVAJU ŽIVOTINJSKE MASTI, SOK OD ALOJE, MED, PUTER, GINSENG, TOPLA VODA...

03.04.2020 | KORONAVIRUS | Pregleda: 2092 | Autor: | 0

Ruski doktor doktor Pavel Evdokimeko savetuje kako da ne dobijemo upalu pluća tokom korona virusa

Ruski doktor doktor Pavel Evdokimeko savetuje kako da ne dobijemo upalu pluća tokom padnemije koronavirusa koji prvenstveno napada pluća.

Ovaj doktor smatra da je životinjska masnoća neophodna za potpuno funkcionisanje pluća. Ne biljne masnoće, nego životinjske, jer su pluća organ koji zavisi od masti, i ako nema dovoljno masti – pati. A naročito ako ste na dijeti koja podrazumeva uskraćivanje masti. Zbog toga lekar savetuje da jedete od 20 do 30 grama putera dnevno ili svinjsku mast.

Doktor Evdokimenko savetuje i jačanje imuniteta sokom od aloje.
Ako se pojavi kašalj, lekar kaže da uzmete: sok od aloje + med + puter u jednakim delovima; sve izmešajte i dobijete smesu koju ćete jesti po 1 ili 2 kašike tri puta dnevno. Ovo koristite 3 do 5 dana.

Ako iz nekog razloga ne možete da koristite sok od aloje, onda za prevenciju možete uzeti tinkturu ginsenga.
Pijte više čiste vode, najbolje tople.
Poznato je da strah i stres smanjuje imunitet. Zato lekar savetuje da unosite manje negativnosti u život, gledate manje vesti i opustite se koliko možete. Zdrav sanje neophodan.

Ovaj ruski doktor kaže da se jedino na ovaj način može razlikovati grip od koronavirusa:
Grip počinje sa groznicom, bol u zglobovima, a zatim grloboljom i kašljom.
Koronavirus počinje sa grloboljom 3 do 4 dana, zatim se pojavi suv kašalj, nedostatak daha, pa čak i nedostatak čula mirisa.

Doktor Evdokimenko daje savet samo za prevenciju i ne preporučuje da se sami lečite ukoliko osetite prve simptome virusa – bolje je da odmah konsultujte lekara.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem