ČUDESNI ELIKSIR RUSKOG TRAVARA

25.11.2017 | Travari magičnog bilja | Pregleda: 3127 | Autor: | 0

Ne bacajte koru od nara! Osušite je napravite sredstvo koje će vam pomoći kod stomačnih tegoba


Koru nara poznavao je i koristio Hipokrat. Pomaže kod dizenterije, dijareje i različitih stomačnih virusa, kao i kod upale slepog creva, salmoneloze, čira na želucu i disbakterioze creva.

U decembru 1999. g. u ruskom listu „Ruski vesnik" objavljen je članak "Zaboravljeni Hipokrat i lečenje biljkama" ruskog travara G. I. Glubokog, gde je napisan recept patentiranog sredstva za lečenje dizenterije, dijareje, kolere, upale slepog creva (bez hirurške operacije!), salmoneloze - odvarom od suvih kora nara za 5 sati. Patentiranju leka (1996. g) prethodila je obavezna provera u medicinskoj ustanovi i njegova sposobnost inhibiranja patogene bakterije „in vitro". Sledi članak iz pomenutih novina.

Recept ruskog iscelitelja G.I. Glubokog:
"Sa moje strane je predložen prvi univerzalan biljni preparat na svetu, koji efikasno inhibira sve patogene bakterije u celom gastrointestinalnom traktu čoveka, nezavisno od sojeva i mutacije, uključujući i one koje mogu nastati kroz stotine i hiljade godina. Na molbu čitalaca dajem recept pripreme odvara suvih kora nara i njegovu primenu.

Priprema odvara od suvih kora nara:
Odnos suvih kora nara i ključale vode je 1:20. U prethodno ugrejanu toplu šolju ili čašu staviti 10-12 grama suvih kora nara i preliti ih sa 200 ml ključale vode. Pokriti tacnom. Ostaviti da odstoji 25-30 minuta. Posle toga može da se pije. Kore ne bacajte. Šolja sa odvarom trebalo bi da stoji pored bolesnika.
Priprema odvara od sušenih kora nara za sve navedene bolesti je ista.

Primena - za svaku bolest je drugačija.
Za poboljšanje za 5 sati kod dizenterije, dijareje, salmoneloze, tifusa, kolere, akutnog apendicitisa (zapaljenja slepog creva) odvar konzumirati na sledeći način:
Nakon što odstoji 25-30 minuta, trebalo bi popiti pola šolje (čaše) odvara. Nemojte ga cediti. Ponovo poklopite tacnicom. Ako posle 10 minuta osetite olakšanje i vama je bolje, znači da je u pitanju običan proliv i terapija je završena.
Ako posle 10 minuta niste osetili poboljšanje, znači kod vas je, ili dizenterija, ili dijareja, ili tifus, ili salmoneloza. Potrebno je da ostanete u kući i nakon 3 sata popiti preostalu polovinu šolje odvara. Proces se nastavlja i u narednih 3 sata. A ozdravljenje nastaje nakon 5 sati od početka.
Za terapiju za 7 dana od: čira na želucu, čira na tankom crevu, kolitisa (zapaljenja debelog creva), disbakterioza creva, konzumirati odvar suvih kora nara na sledeći način:
Nakon što odstoji 25-30 minuta, odvar piti. U toku dana popiti polovinu (90-100ml) odvara u 4 puta, u približno jednakim porcijama i u približno jednakim vremenskim razmacima, po 20-25 ml. Početi ujutro na prazan stomak, nakon buđenja, a poslednju četvrtu dozu, pred spavanje.

Ne treba piti odvar svaki dan, već svaki drugi. (1,3,5,7 dan - piti, 2,4,6 dan - ne piti.) Ako želite da nastavite sa tretmanom, zbog na primer, čira na želucu, to možete učiniti posle napravljene pauze od 7 dana posle prvog tretmana.

Zapamtite - odvar se ne cedi, i ne smete konzumirati alkohol.
Suština terapije je da se u gastrointestinalnom traktu stalno poništavaju sve patogene bakterije (zdrave ostaju), i njihovu lokaciju uspešno nastanjuju zdrave i čoveku neophodne.
O jedinstvenim svojstvima suvih kora nara znao je još Hipokrat pre 2500 godina. Uspešno je primenjivao odvar za lečenje dizenterije."

G.I. Gluboki.

Članak iz lista „Ruski Vesnik" („Русский Весник" )

Veoma je važno pridržavati se razmere: odnos kore nara i ključale vode je 1:20, da ne izazovete kontraindikacije u vidu vrtoglavice, mučnine i glavobolje.


Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem