ROBI VILIJAMS OTVORIO DUŠU: PRONAŠLI SU MI NEŠTO NA MOZGU

Zdrav život poznatih | Pregleda: 158 | Autor:

Tri meseca nakon što je zbog ’misteriozne’ bolesti otkazao svoju turneju, britanski pevač Robi Vilijams otkrio je šta mu se zapravo dešavalo daleko od očiju javnosti


Pred nastup u Cirihu 2. septembra, sedeći u svojoj garderobi, Robi Vilijams je počeo da oseća loše. Tri meseca nakon što je zbog ’misteriozne’ bolesti otkazao svoju turneju, slavni pevač otkrio je šta se dogodilo.
"Odjednom mi je utrnula leva ruka i nekontrolisano sam počeo da lučim pljuvačku. Počela je da me boli glava, teško sam disao. Nisam mogao da dođem do daha", otkrio je Vilijams, i dodao da je odmah pozvana hitna pomoć, a da je lekar, nakon što ga je pregledao, rekao da može da nastavi sa turnejom i koncertom.

Iako je dobio dozvolu od lekara, Vilijams se i dalje osećao loše, pa je otputovao u London na dodatne preglede.

"Uradili su mi analize krvi, CT srca i mozga i pronašli neke abnormalnosti, uključujući i nešto na mozgu, što je izgledalo kao krvarenje. Očigledno je izgledalo vrlo strašno, čim su me momentalno poslali na intenzivnu negu", rekao je pevač.

Nakon svih pregleda i analiza, i nedelju dana provedenih na intenzivnoj nezi, Robi Vilijams je otpušten iz bolnice.

Srećom, ispostavilo se da u pitanju nije bilo ništa ozbiljno.

Ipak, cela situacija je preplašila pevača, pa je nakon toga promenio način života.

"Sada sam vegan i vežbam pilates svaki dan. Vežbam i jogu, mada sam u nedelju pojeo veliki hamburger. Ali, zaista, sada pazim na sebe i znam da ću od sada biti dobro", zaključio je.

Komentari