BIZARNE DIJETE ZVEZDA

24.04.2018 | Zdrav život poznatih | Pregleda: 402 | Autor: | 0

Otkrijte ko praktikuje vazdušnu dijetu, a ko jede velike količine luka i hranu po bojama?

U moru dijeta, postoje čak i one koje zvezdana imena sama izmišljaju. Neki od njih određenu hranu ignoršu po sopstvenom izboru, neki na nagovor nutricioniste, a sve to rade, ili su radili, s ciljem da bi zadržali određenu težinu ili mladalački izgled. Neke od njihovih navika u ishrani poprilično su bizarne.

Da bi ograničila unos kalorija, Riz Viterspon navodno za doručak i ručak jede dečije kašice, a tek uveče nešto konkretnije. Iako ovo zvuči čudno, ona nije jedina koja je na ovakvom režimu ishrane. Među njima su navodno i Ledi Gaga i Marša Kros.

Pre jutarnjeg tuširanja, Merlin Monro bi dva sirova jaja ubacila u čašu toplog mleka, pa bi ovu mešavinu pijuckala dok bi se spremala za novi dan.

Kralj Elvis Prisli obožavao je sendvič u kombinaciji s puterom od kikirikija, banane i slanine u šta bi ponekad ubacio i poneku borovnicu.

Nakon što je rodila blizance, Maraja Keri tvrdila je da je višak kilograma skinula ljubičastom dijetom. Pravila su jednostavna - jede se isključivo ljubičasta hrana, poput šljiva, grožđa i patlidžana, i to u neograničenim količinima

Dženifer Aniston dan umesto doručkom započinje s čašom isceđenog limunovog soka. Iako se i za nju pisalo da je pobornica dečijih kašica, ona je to demantovala i rekla da ih je zadnji put jela kad je imala godinu dana.

Hju Hefner jeo je samo ono što je bilo napravljeno u kuhinji Plejboj vile. Obroci su imali tačan raspored. Doručak je bio u 11:30, ručak u pola šest, a večera u pola 11. Zanimljivo je da je ponekad sopsvenu hranu nosio i u restorane gde se sastajao s društvom ili devojkama.

Klark Gejbl, jedan od najpoznatijih glumaca svih vremena, voleo je da jede velike količine luka, što nije dobro prolazilo kod svih žena s kojima je provodio vreme. Dok je s Vivien Li snimao ’Prohujalo sa vihorom’ glumica se požalila na njegov loš zadah.

Kako bi postigla željene rezultate, Madona ponekad ne smanjuje količinu hrane, već je potpuno izbaci. Takav način ishrane naziva se - vazdušna dijeta. Deluje tako da se hrana pripremi i prinese ustima, ali se u njih ne stavlja.

Endi Vorhol, jedan od najpopularnijih umetnika svog vremena, idealnu težinu održavao je dijetom koju je nazvao po sebi. Naime, kada bi posećivao restorane, naručio bi hranu koju nije volio. Nakon večere zamolio bi mu da je zamotaju i onda je delio beskućnicima.

Kristina Agilera praktikovala je sedmodevnu dijetu s bojama što znači da je svaki dan jela namirnice određene boje.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem