ŠARLIZ TERON ZBOG KILOGRAMA PALA U DEPRESIJU

24.05.2018 | Zdrav život poznatih | Pregleda: 1870 | Autor: | 0

Slavna glumica za novu ulogu morala je da se ugoji čak 25 kilograma


Nije nimalo neobično da glumci moraju da u potpunosti menjaju izgled zbog uloga u serijama i filmovima. tako je i Šarliz Teron je neke svoje uloge menjala lični opis: za ulogu u filmu Mad Max: Fury Road morala je da obrije glavu, a za ulogu u Monsteru se ugojila.

Ipak, njena transformacija za poslednju ulogu došla je s neočekivanim posledicama.
Za ulogu u filmu Tully, u kojem igra Marlo, premorenu majku dvoje male dece i novorođenčeta, oskarovka je morla da se ugoji čak 25 kilograma. I dok joj je, kaže, prvih nekoliko nedelja debljanja za ulogu čak bilo i zabavno, ubrzo joj se pretrpavanje hranom odrazilo na mentalno zdravlje.

Za Entertainment Tonight ispričala je da je vrlo brzo počela da jede u svako doba dana i noći. “Doslovno bih se budila u dva sata ujutro, a pored sebe bih već imala spremnu posudu hladne testenine sa sirom. Probudila bih se i jednostavno bih to pojela… Zapravo bih trpala to u sebe. Jako je teško tako funkcionisati”, ispričala je Šarliz.
Osim ovog kasnonoćnog prejedanja, glumica je priznala da je u razdoblju preteranog debljanja pala u depresiju.

“Jednostavno sam se osećala onako kako se osećala žena koju glumim, i ja sam dala sve od sebe da joj se približim. Ipak, to je za mene bilo ogromno iznenađenje i počela sam da padam u depresiju. Prvi put u životu jela sam tolike količine prerađene hrane i pila tolike količine šećera. Nije baš bilo naročito zabavno”, priznala je.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem