DŽEKLIN SMIT VOLI JAK DORUČAK I RIBIZLE

11.09.2018 | Zdrav život poznatih | Pregleda: 455 | Autor: | 0

Čarlijev anđeo prkosi godinama, ne pije, ne puši, vežba pilates, a protiv upala koristi kurkumu i jabukovo sirće


Iako ima u 72 godine, Džeklin Smit živi aktivno, dizajnira odeću i kućni dekor, a iznad svega posvećena je porodici. Glumica je 2002. godine prebolela rak dojke i danas se smatra izlečenom.

- Kada čujete tu reč „kancer“, postajete svesniji svog zdravlja – kaže zvezda nekadašnje popularne serije Čarlijevi anđeli.
- Ja ne pijem, ne pušim. Nikada nisam pipnula drogu. Možda popijem Belini ili čašu vina – kaže ona.
U životu Džeklin Smit najvažnija je njena porodica - suprug, deca i unuka Bea, koji je drže fokusiranom i stalna su inspiracija.
Glumica je nedavno imala operaciju delimične zamene kolena, pa se sada trudi da redovno vežba.
- Svaki dan radim pilates, što sam i ranije radila, a dodala sam i drugi oblik vežbanja. Pilates, koji je dizajnirao igrač koji je i sam bio povređen, samo je neverovatan način da se uspe ... to je deo moje rutine - kaže Džeklin.
- Vežbama zapravo produžavate mišiće. Sada kada sam baka, želim da mi koleno fukcioniše. Želim da budem u stanju da podignem svoju unuku i da ne osećam kao da je dodatni teret na mom telu.
Kako bi ostala u dobroj formi, Smit uzima vitamine i staromodna rešenja kao što su kurkuma i jabukovo sirće, što smanjuje upale, artritis i refluks kiseline. Bez obzira na njen pretrpan raspored, radi na kondiciji svakog dana.
- Verujem da je vežba - ne samo za telo, već i za vaš um - veoma važna. Ako radite neki kancelarijski posao, radite istezanje nogu ispod stola. Ako kupujete ... idite u dugu šetnju unaokolo - ističe ona.
- Ali morate biti dosledni, inače nema efekta.
Tokom poslednjih 30 godina, više od 100 miliona žena je kupilo odeću ili pribor koji nose ime Džeklin Smit.

Doručak je njen glavni obrok.
- Doručkujem pavlaku, pšenice, dva kuvana jaja i tost, sok od pomorandže, ribizle. To je veoma veliki obrok. Volim doručak - kaže oduševljeno.
- Za ručak, uzmem neko zeleno piće, nešto malo, jer obično rano večeram, ako ne izlazim. Hranim se organski, bez hormona, bez antibiotika, jedem povrće. Nikada nisam držala dijetu. I dalje se častim poslasticama za večeru. Hamburgeri i pica i gumeni medvedići. Volim bombone!
Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h,
  subotom 9h-15h
  nedeljom 9h-14h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h
  subotom 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  radno vreme
  10h-22h radnim danima
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net